'IDEA TO LIFE' TUDOMÁNYOS ÖTLETFEJLESZTÉSI PROGRAM

Az Általános Orvostudományi Kar ’Idea to Life’ címmel innovációs ötletfejlesztési programot indít hallgatók és fiatal kutatók részére. A program támogatást nyújt az ÁOK hallgatói, fiatal kutatói és a kapcsolódó doktori iskolák PhD hallgatói részére az innovatív ötleteik validálására, valamint az egészségipar területein történő hasznosulásra irányuló szemléletmód megerősítésére.

A program az ötlet mögött húzódó tudományterület részletes feltárását, az ötletek elméleti validálását és a hasznosításra irányuló projekttervek részletes kidolgozását segíti elő. A programra a hallgatók és fiatal kutatók saját, innovatív ötleteikkel pályázhatnak az orvostudományhoz kapcsolódó bármely területen. A szakirodalmi ismereteken, tudományos eredményeken alapuló projektek és a csapatjelentkezések az elbírálás során előnyt élveznek. A kedvezményezettek – többek között – személyi juttatásban és mentortámogatásban részesülnek. Jelentkezési határidő: 2022. május 31.

A pályázati útmutató ide kattintva tölthető le. [pályázati útmutató]

A jelentkezési űrlap ide kattintva tölthető le.

A jelentkezési űrlapot kitöltve, aláírva, egy pdf fájlba szkennelve kell beküldeni a klivia@med.unideb.hu email címre, 2022. május 31-én 23:59 óráig.

A program megvalósítását az EFOP-3.6.1-16-2016-00022 számú projekt támogatja, mely az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

The English version of this call is available here: https://aok.unideb.hu/en/idea-life-innovative-idea-generation-program-u…

Legutóbbi frissítés: 2022. 09. 13. 11:44