'IDEA TO LIFE' TUDOMÁNYOS ÖTLETFEJLESZTÉSI PROGRAM

Az Általános Orvostudományi Kar ’Idea to Life’ címmel innovációs ötletfejlesztési programot indít hallgatók és fiatal kutatók részére. A program támogatást nyújt az ÁOK hallgatói, fiatal kutatói és a kapcsolódó doktori iskolák PhD hallgatói részére az innovatív ötleteik validálására, valamint az egészségipar területein történő hasznosulásra irányuló szemléletmód megerősítésére. A program az ötlet mögött húzódó tudományterület részletes feltárását, az ötletek elméleti validálását és a hasznosításra irányuló projekttervek részletes kidolgozását segíti elő. A programra a hallgatók és fiatal kutatók saját, innovatív ötleteikkel pályázhatnak az orvostudományhoz kapcsolódó bármely területen. A szakirodalmi ismereteken, tudományos eredményeken alapuló projektek és a csapatjelentkezések az elbírálás során előnyt élveznek. A kedvezményezettek – többek között – személyi juttatásban és mentortámogatásban részesülnek. Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 26.

 

                                        TÁJÉKOZTATÓ

Idea to Life online tájékoztató rendezvény - 2022. szeptember 20. (kedd), 15:30

A tájékoztató rendezvény témája: A program céljainak ismertetése és a jelentkezési űrlap kitöltésével kapcsolatos információk.

Kérjük, jelezze részvételi szándékát e-mailben 2022. szeptember 20-án, 12:00 óráig a címre küldött üzenetben. 

 

 

 

A pályázati útmutató ide kattintva tölthető le. [pályázati útmutató]

A jelentkezési űrlap ide kattintva tölthető le.

A jelentkezési űrlapot kitöltve, aláírva, egy pdf fájlba szkennelve kell beküldeni a email címre, 2022. szeptember 26-án 23:59 óráig.

 

A program megvalósítását az EFOP-3.6.1-16-2016-00022 számú projekt támogatja, mely az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 

  The English version of this call is available here: https://aok.unideb.hu/en/idea-life-innovative-idea-generation-program-un...

 

Frissítés dátuma: 2022.09.13.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.