’Idea to Life’ Innovációs Ötletfejlesztési Program Hallgatók és Fiatal Kutatók részére

2022. május 13. - 16:00
’Idea to Life’ Innovációs Ötletfejlesztési Program Hallgatók és Fiatal Kutatók részére

 

Az Általános Orvostudományi Kar ’Idea to Life’ címmel innovációs ötletfejlesztési programot indít hallgatók és fiatal kutatók részére. A program támogatást nyújt az ÁOK hallgatói, fiatal kutatói és a kapcsolódó doktori iskolák PhD hallgatói részére az innovatív ötleteik validálására, valamint az egészségipar területein történő hasznosulásra irányuló szemléletmód megerősítésére. A program az ötlet mögött húzódó tudományterület részletes feltárását, az ötletek elméleti validálását és a hasznosításra irányuló projekttervek részletes kidolgozását segíti elő. A programra a hallgatók és fiatal kutatók saját, innovatív ötleteikkel pályázhatnak az orvostudományhoz kapcsolódó bármely területen. A szakirodalmi ismereteken, tudományos eredményeken alapuló projektek és a csapatjelentkezések az elbírálás során előnyt élveznek. A kedvezményezettek – többek között – személyi juttatásban és mentortámogatásban részesülnek. Jelentkezési határidő: 2022. május 31.

 

A pályázati útmutató ide kattintva tölthető le. [pályázati útmutató]

 

A jelentkezéshez szükséges űrlapok 2022. május 17-én válnak elérhetővé https://aok.unideb.hu/hu/idea-life-tudomanyos-otletfejlesztesi-program oldalon.

 

A program megvalósítását az EFOP-3.6.1-16-2016-00022 számú projekt támogatja, mely az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 

(The English version of this call will be available soon, please visit us later for more information.)


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.