Hírek

Orvosmuzsikusok Debrecenben
A Debreceni Egyetem orvosai, illetve orvostanhallgatói is fellépnek a Magyarországi Orvosmuzsikusok Egyesületének idei találkozóján. Április 27-én, pénteken a Nagytemplomban, 28-án és 29-én pedig a Zeneművészeti Kar Liszt termében adnak koncertet.
Fókuszban a fiatalok
A játékok motiváló erejéről, a digitális családról, valamint a migráció társas kapcsolatokra gyakorolt hatásáról is szó volt a II. Nyíregyházi Ifjúságkonferencián, melyet a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karán tartottak április 19-én.

Videók

Miért szeretjük a Debreceni Egyetemet?
Orvosképzés a Debreceni Egyetemen

Események

02 máj
A Pszichiátriai Tanszék elmúlt három évben végzett gyógyító, oktató, tudományos munkáját értékeli és a szakterület legújabb eredményeit ismerteti tudományos ülés keretében a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Pszichiátriai Tanszéke.
02 máj
A Debreceni Egyetem fitness központja, az Unifit Fitness &Gym Center nyílt hetet tart, így minden egyetemi polgár és hallgató díjmentesen próbálhatja ki a központ valamennyi szolgáltatását.
27 ápr
Idén 13. alkalommal rendezi meg a Hallgatói Önkormányzat külföldi hallgatóit tömörítő Kari Hallgatói Részönkormányzata, az International Student Union (ISU) gasztronómiai fesztiválját, az International Food Day-t a Debreceni Egyetemen.
27 ápr
Hat szekcióban 7 intézmény 7 országból érkező 80 hallgatója vesz részt az InterTalent UNIDEB tehetséggondozó konferencián, amelyet 3. alkalommal rendez meg a Debreceni Egyetem fiatal kutatók számára.