Továbbképzés

Információk, letölthető dokumentumok

 

 

Kötelező folyamatos továbbképzések (OFTEX, GYOFTEX)

  • Regisztráció

  • A nemzeti erőforrás miniszter 64/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelete az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők folyamatos továbbképzéséről valamint a rendelet 2/2013.(I.2.), 69/2013 (12.19) és 14/2014 (3.10) EMMI rendelet szerinti módosítása alapján egy működési ciklusban megszerzendő pontszám 250.
    • Tanfolyamokra jelentkezés webes felületen (oftex/gyoftex).
    • Működési engedély megújításához szükséges igazolást a Szak-és Továbbképzési Központ a pontgyűjtésre kötelezett kérésére adja ki.
  • A működési engedély megújítását az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ végzi (www.enkk.hu).

Kapcsolattartó

Szaktanácsadó

  • Dr. Kerékgyártó Csilla

Frissítés dátuma: 2020.10.06.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.